Open/Close Menu

Filosofie

We zijn een middelgrote onderneming die moet concurreren in een steeds meer geglobaliseerde markt. Als de externe factoren voor alle concurrerende bedrijven gelijk zijn, is hun succes duidelijk merkgebonden. Het is daarom van groot belang dat we de merknaam terdege begrijpen, er de juiste nadruk op leggen en laten zien waar ons merk voor staat. Deze visie is ons uiteindelijke doel en motivatie. Onze visie geeft niet alleen onze medewerkers maar ook u en iedereen die verbonden is met het merk iets waar ze in kunnen geloven en waarbij ze zich betrokken kunnen voelen.

Visie

Bij uvex streven we ernaar om leiders in innovatie te zijn, om wereldwijde op waarde gerichte groei te realiseren en ons als winnaar te profileren in al onze activiteiten en marktsectoren! "Value follows Innovation"

Missie

Het merk uvex is onze verantwoordelijkheid. Onze "protecting people" filosofie is tevens ons mandaat Voor dit doel ontwikkelen, produceren en distribueren wij producten en diensten om personen tijdens hun werk, sport- en recreatieactiviteiten te beschermen.