Colofon

Uitgever

UVEX ARBEITSSCHUTZ GmbH
Würzburger Str. 181 - 189
90766 Fürth DEUTSCHLAND

Telefoon 0911 / 97 36 - 0
Fax 0911 / 97 36 - 1760
E-mail: safety@uvex.de

Hoofdkantoor van de maatschappij: Fürth
Amtsgericht Fürth HRB399
Btw-nummer DE 132 756 048

Directie:
Stefan Brück (CEO)
Martin Leusmann

Juridische opmerkingen

uvex verheugt zich over uw bezoek aan onze website en uw belangstelling voor ons bedrijf en onze producten. U wordt gevraagd, persoonlijke informatie te verstrekken. Het beantwoorden van deze vragen is vrijwillig.

Alle via de website van uvex verzamelde persoonlijke gegevens worden uitsluitend in het kader van uw individuele advisering, het toezenden van productinformatie of de presentatie van serviceaanbiedingen opgeslagen, verwerkt en eventueel doorgegeven aan uvex-bedrijven. uvex garandeert dat uw gegevens overeenkomstig de geldende bepalingen ten aanzien van de privacybescherming vertrouwelijk worden behandeld.

Copyright

Alle rechten voorbehouden. Teksten, foto's, grafieken, geluid, animaties en video's alsook de verzoeken hierom op websites van uvex vallen onder het auteursrecht en andere beschermende wetten. De inhoud van deze website mag zonder toestemming niet voor commerciële doelen worden gekopieerd, verspreid of gewijzigd.

Merken

Tenzij anders is aangegeven, zijn de merken op de websites van uvex wettelijk beschermd. Dit geldt in het bijzonder voor merken, productnamen, bedrijfslogo's en emblemen van uvex.

Aansprakelijkheid/garantie

Deze website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kan uvex alleen met voorbehoud van het onderstaande instaan voor de juistheid en nauwkeurigheid van de getoonde informatie:

  1. Behoudens de regeling onder punt 2) zijn wij – om welke reden dan ook – niet aansprakelijk voor licht nalatige schending van plichten door ons, door onze wettelijke vertegenwoordigers of plaatsvervangers. Bij licht nalatige schending van kardinale plichten is onze aansprakelijkheid beperkt tot de hoogte van de typisch te voorziene schade.
  2. De bovenstaande uitsluitingen en beperkingen van de aansprakelijkheid gelden niet bij lichamelijk letsel en gezondheidsschade, bij verlies van het leven en in gevallen van aansprakelijkheid die niet afhankelijk is van de schuldvraag.

Geen licenties

uvex wil zich presenteren met een innovatieve en informatieve website. Wij hopen dat u enthousiast bent over onze website. Via deze website wordt geen licentie voor het gebruik van intellectueel eigendom van uvex of van derden verstrekt.

Verwijderingssysteem

UVEX ARBEITSSCHUTZ GmbH neemt een participatie in het verwijderingssysteem Interseroh. Ons fabrikantnummer luidt 138332.

Internet-agentschap

Plan.Net Pulse GmbH
www.plan-net.com

Technische realisatie

netlogix Web Solutions
websolutions.netlogix.de