Over de uvex academy

De uvex academy biedt gekwalificeerde opleidingen en bijscholingscursussen op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en veiligheid tijdens het werk. Centraal staat op de praktijk afgestemde kennisoverdracht, waarbij onze docenten veiligheid en werkbescherming op een pakkende manier onder de aandacht brengen.

Veiligheid die je kunt voelen

Bij onze opleidings- en bijscholingsmethoden nemen de toepassingsgerichtheid en het praktische nut een centrale plaats in. Oefeningen, casestudy's, rollenspellen en tests in het demo-center zorgen voor een hoge mate aan interactie.

U profiteert van onze kennis:

  • Top-referenten uit de wetenschap en economie
  • Professionele en zeer moderne leer- en innovatieomgeving
  • Vakkennis die nauw aansluit op de praktijk
  • Advisering voor analyse en beoordeling van werkomgevingen

Erkend door het VDSI en het VÖSI

De uvex academy biedt als eerste vrije opleider op het gebied van werkbescherming seminars aan die door het VDSI (Verband für Sicherheit, Gesundheit und Umweltschutz bei der Arbeit) en het VÖSI (Verband Österreichischer Sicherheitsingenieure) worden erkend als cursusmethoden. De seminars worden beloond met VDSI- resp. VÖSI-punten, die vakkrachten voor werkveiligheid kunnen verdienen om te voldoen aan hun verplichting tot regelmatige bijscholing.

Alle cursussen zijn geschikt als bijscholing voor vakkrachten voor werkveiligheid zoals bedoeld in § 5 lid 3 ASiG (Duitsland) en § 83 lid 8 ASchG (Oostenrijk). De opleidingen en bijscholingscursussen zijn bovendien gecertificeerd volgens de norm voor kwaliteitsmanagement ISO 9001:2008.

Heel eenvoudig naar uw 'eigen' seminar

Hebt u een speciale wens op het gebied van opleiding en bijscholing, wilt u een hele groep medewerkers bij ons laten opleiden of wilt u specifieke thema's voor uw bedrijf opgenomen zien in een cursus?

De uvex academy biedt elke afzonderlijke seminar ook aan als exclusieve bedrijfsseminar en ontwikkelt op aanvraag een individueel op de klant afgestemd seminar- en cursusaanbod. Daarbij profiteert u van veel mogelijkheden voor de vormgeving:

  • Individuele, desgewenst ook voor het bedrijf specifieke seminarinhoud
  • Exclusief gebruik van lokalen, kaderprogramma op verzoek en catering ter plaatse
  • Tot 60 personen per keer, boeken van hotelkamers tegen speciale voorwaarden
  • Cursussen die één of meerder dagen bestrijken, naar wens in het Duits of Engels

Altijd en overal tot uw beschikking

Alle door ons aangeboden afzonderlijke seminars kunnen ook als inhouse-seminars op een locatie naar keuze worden geboekt. De datum en tijd worden individueel met u afgestemd.

Neem contact met ons op, we geven u graag uitgebreid advies!

Uw directe lijn naar de uvex academy