Video's

Producten in beweging, Mensen in actie, Werkbescherming in beeld en geluid – in praktische video's maken we de diversiteit aan producten en thema's van uvex "inzichtelijk".

uvex – protecting people

Evolutie is elke dag onze missie, revolutie is ons doel. Ontdek wat wij daaronder verstaan door onze nieuwe imagefilm te bekijken.

uvex suXXeed Workwear

Sommigen noemen het pasvorm, functionaliteit, stijl. Wij noemen het succes. De collectie uvex suXXeed vat werkelijk alles samen: doordachte functionaliteit, sportief design, spannende kleurcontrasten, ongebruikelijke materiaalcombinaties en een snit die als gegoten zit. Pasvorm zonder compromissen. Geschikt voor de vrije tijd.

Meer video's en afspeellijsten

uvex i-gonomics

Ontlasting door innovatie: het uvex i-gonomics productsysteem

Ergonomie is een belangrijk thema bij het gebruiken van persoonlijke beschermingsmiddelen op het werk. Het uvex i-gonomics productsysteem levert een belangrijke bijdrage aan het ontlasten van het lichaam en bij het preventief beschermen van de gezondheid van de medewerkers.

Een kwestie van veiligheid

Een kwestie van veiligheid

In onze videoserie "Een kwestie van veiligheid" wordt dit grondig behandeld: Wat moet ik dragen bij het hoekslijpen? Waardoor komen er krassen op mijn veiligheidsbril? Hoe comfortabel kan een veiligheidshelm zijn? Alle vragen – en de bijbehorende antwoorden – vindt u in onze YouTube-afspeellijst.

Onderneming

Onderneming

Wie gaat er eigenlijk schuil achter de veiligheidsbrillen, de veiligheidsschoenen, de handschoenen? Wat is een aanbieder van merksystemen met internationale productiekennis? In deze YouTube-afspeellijst vindt u alles over uvex safety.

Producten

Producten

Producten die mensen beschermen tijdens het werk: In deze YouTube-afspeellijst kunt u zien wat persoonlijke beschermingsmiddelen van uvex bijzonder maakt – en waarom u niet met minder tevreden zou mogen zijn.

Alle video's, meer afspeellijsten en nog meer vindt u op ons YouTube-kanaal.