Onze filosofie

uvex is een middenstandsonderneming met een lange traditie, waarden die stevig zijn verankerd in de bedrijfscultuur en loyale medewerkers. Samen werken we dag in, dag uit aan het dichterbij brengen van ons doel: de beste zijn!

Ons doel is het erepodium

We kunnen dit doel alleen bereiken als we ons consequent aan onze missie houden: protecting people.

Het beschermen van de mens is onze intentie, onze verantwoordelijkheid en onze taak. Met onze functionele beschermingsmiddelen minimaliseren we de risico's van de werkplek. Maar het 'beschermen van de mens' omvat meer: de actieve preventie van vooral gezondheidsrisico's op de lange termijn speelt met het oog op de actuele demografische ontwikkelingen een steeds grotere rol.

Hoe zorgen we ervoor dat het prestatievermogen en de gezondheid van de mensen op de werkplek veilig worden gesteld met gebruikmaking van de mogelijkheden van persoonlijke beschermingsmiddelen? Dat is een van de kernvragen bij de ontwikkeling en verdere uitwerking van moderne beschermingsmiddelen.

We hebben al antwoorden gevonden op deze vraag – bijvoorbeeld met ons productsysteem uvex i-gonomics –, maar dat is voor ons niet voldoende. Tenminste niet zolang er nog producten te verbeteren, technologieën te ontwikkelen en innovaties te ontdekken zijn.

Onze strategische principes om onze missie waar te maken:

Productiekennis van top tot teen

uvex is de innovatieve aanbieder van merksystemen met internationale productiekennis. Met eigen fabrieken over de hele wereld en een hooggekwalificeerd netwerk van strategische partners kunnen we voldoen aan de meest uiteenlopende eisen van de markt en van klanten. Van veiligheidshelmen tot veiligheidssandalen en van veiligheidsbrillen met correctieglazen tot beschermende handschoenen tegen chemicaliën.

Vallue follows innovation

Wij ontwikkelen, produceren en verkopen producten voor werkbescherming die de hoogste eisen vervullen wat betreft kwaliteit, functionaliteit en innovatie. Met een uitgebreid serviceconcept streven we ons doel na om onze klanten meetbare meerwaarde te bieden, op welk continent ze zich ook bevinden. Wij willen in onze branche de toonaangevende innovator zijn.

Business is people

Bij ons staat de mens altijd centraal. Deze te beschermen is ons nadrukkelijke ondernemingsdoel. Daarbij vergeten we ook niet degenen die achter elk afzonderlijk veiligheidsproduct staan: onze eigen medewerkers bieden wij professionele ontwikkelings- en carrièremogelijkheden in een internationaal georiënteerde onderneming – en ondersteunen hen verder ook bij elke gelegenheid die zich aandient.

Quality made in uvex

Als fabrikant stellen we zeer hoge kwaliteitseisen aan onze producten en diensten. Made in uvex is voor onze klanten een kwaliteitsgarantie waarop ze kunnen vertrouwen. Wij willen economie, ecologie en maatschappelijke betrokkenheid met elkaar verenigen. Om dit te bereiken, hebben we hoge standaarden opgesteld voor onze productievestigingen en onze producten, die ook worden gehanteerd door onze netwerkpartners.

 

Ons doel is het erepodium.

 

De directie van UVEX SAFETY GROUP GmbH & Co. KG  

Stefan Brück (CEO)
Martin Leusmann
Stefan Wehner